banner_DPS

I 2014 bruges 514% mere tid på apps end på responsive/mobil web.

I 2013 var forskellen 400%.

Vil du nå brugere af smartphones og tablets?

Apps til indhold

Apps og indholdsproduktion så du rammer både kunder og budget.

Apps
Web

Apps vinder over responsive web

I 2013 brugte ejere af smartphones og tablets 20% af tiden med web. Trods flere “responsive” og “mobile” sites har web tabt  af brugerne til apps på under 1 år. Kun 14% af tiden brugerne anvender går nu med web. De 86% af tiden går med apps.

Undersøgelsen er udarbejdet af Flurry Analytics.

Apps – fordi de virker

Også i 2014 er det apps som gælder. Kunderne har nærmest droppet web på deres smartphones og tablets. For at fungere i forhold brugere, mål og budgetter skal apps gribes rigtigt an. Det nytter ikke a pakke HTML eller PDF i en app-skal. Den køber brugerne ikke. Vælger man at bygge indholdet til apps kan tallet for anvendt tid øges 700% i forhold til apps som ikke er tænkt fra bunden.

Apps må ikke være udviklingsprojekter som aldrig ender. Hver gang Android eller iOS opdateres risikerer man at stå i et udviklingsprojekt. Sådan er det ikke med Adobe DPS. Adobe har med DPS  sat 200 programmører på opgaven og inkluderet udgiften til udvikling, så den kan lægges i budgettet. Udgiften til support når apps ikke fungerer er en anden risiko. Ikke med Adobe DPS som bliver brugt af så mange og er grundigt testet. Formentlig bruger jeres kunder allerede flere Adobe DPS apps.

Endelig har Adobe en fordel på produktion af indhold. Adobe Creative Suite og Create Cloud kan begge levere indhold til DPS. I behøver bare kende til InDesign for at kunne producere fantastisk indhold. Tilføj animationer eller HTML og Javascript hvis I ønsker det. Adobe DPS er stærk når man ser på den totale udgift og inkluderer support, 24/7 overvågning, billig produktion af indhold og opgraderinger til nye udgaver af iOS og Android. Med DSP får I har fuld kontrol med indholdet og kan hurtigt levere det uden at skulle programmere (medmindre I virkelig gerne vil).

Apps til 4 formål

Aviser og magasiner

Læserne gider ikke betale for web og portoen bare stiger. Med Adobe DPS kan I komme nå brugerne på tablets og smartphones. Produktionen af indhold kan integreres med InDesign og HTML så det resultatet bliver top-professionelt og ikke bare en HTML-app.

Marketing

Udgiv brochurer samt vejledninger og kom tættere på dine kunder. Få statistik om hvad dine brugere er interesserede i. Udnyt login (DPS Enterprise) til at give medlemmer speciel adgang.

Salgsværktøj

Giv sælgere adgang til jeres værktøjer, præsentationer, produktinformation og ordreformularer. Kombiner med et login så partnere også kan få adgang til udvalgt materiale.

Intern kommunikation

Til undervisning og orientering er apps perfekte. Styr indhold så det kun kan ses af de som skal se det.

App+indhold

Vi arbejder sammen med app-bureauer som producerer indhold på basis af jeres eksisterende materiale. De kan også hjælpe få jeres apps godkendt. Eller I kan anvende vores konsulenter og udviklere. Vi holder os dog fra at designe indhold. Sammen får vi jer sikkert i mål – til tiden. Sådan har det været siden Euroman, der var vores første app.