Canto Cumulus scorer hattrick som verdens mest populære DAM

CumulusCanto Cumulus har i 25 år været populær blandt virksomheder og institutioner. Apple og Siemens var de første til at bruge Cumulus, men siden har det på alle måder grebet om sig.

I juni 2016 fik Cumulus prisen som mest populære Digital Asset Management system. Beregningen er foretaget af Capterra, som har undersøgt de 20 globalt mest udbredte systemer. Cumulus fik 40% flere point end nærmeste konkurrent!

3x populær

Ligesom svømmeren Michael Phelps er Cumulus ikke ny i konkurrencen. Det er faktisk 3. gang at brugere af DAM systemer vurderer Cumulus som bedst. Selve beregningen er en kombination af antal installationer og de vurderinger brugerne giver og indtil nu har der ikke været andre vindere.

Læs undersøgelsen

En gennemgang af de forskellige systemer findes på Capterras hjemmeside: http://www.capterra.com/digital-asset-management-software/#infographic

Attention Solutions leverer udgaver af Cumulus med flere funktioner og tilbyder desuden undervisning samt integration.  Du kan læse mere på vores sider om Cumulus.