Slide background

Stil krav til dine kunder
og få bedre PDF'er.

Enfocus Connect

Få perfekte PDF’er fra dine kunder.

Dårlige PDF’er kan stoppe trykkeriet og forsinke produktionen. Kvalitetsproblemer kan kaste grus i maskineriet for selv den bedste kampagne.

Med Enfocus Connect kan trykkerier og marketingafdelinger sætte standarden for PDF’er. Det sikrer at alle PDF’er overholde de fastsatte krav. Enfocus Connect giver afsenderne tryghed og sikrer at resultaterne bliver som forventet. Det er den gennemtænkte måde at arbejde sammen på.

Enfocus Connect findes i 3 udgaver. Den personlige “YOU” til dig der vil producere perfekte PDF’er uden bøvl. “SEND” er for trykkerier, aviser og andre som vil være sikre på at få materialet korrekt ind i workflow. Endelig er der Connect ALL som tager det bedste fra YOU og SEND – og giver kontrollen med både PDF-produktion og levering til trykkerier, aviser og andre modtagere af PDF’er.

 • Connect YOU

  Udskriv lokalt til PDF’er i højeste kvalitet fra alle programmer. Få dem kontrolleret og send dem automatisk (eller behold dem).

 • Connect SEND

  Giv dine kunder mulighed for døgnet rundt at sende filer af alle slags direkte ind i jeres workflow. Connect SEND sikrer at de metadata I behøver er korrekt udfyldt. Slut med mail, ftp, dropbox og kaos.

 • Connect ALL

  Tag styringen så dine kunder altid producerer perfekte PDF’er som kommer rigtigt ind i dine workflows. En kombination af Connect YOU og SEND med central styring.

Enfocus Connect SEND

Kombiner kvalitetskontrol med filoverførsel

Med Connect SEND kan trykkerier, aviser og andre som modtager filer give kunder et “Connector” program. Afsenden filer over på Connectoren, filen kontrolleres og sendes automatisk til rette sted. Du kan give dine kunder flere Connectors så brugerne kan sende filer flere steder hen i jeres workflow. Connectoren kan sættes op så brugeren skal udfylde flere felter inden de sender. De metadata får du med over i dit workflow. Connect SEND virker med både Windows og Mac OS X. Pris: ca. 10.800,- inkl. 1 års opgraderinger.

Vil du teste Connect SEND eller vide mere? Så grib fat i os!

Enfocus Connect YOU

producer perfekte PDF’er ligeså nemt som du udskriver

Vil du være sikker på at trykkeriet kan bruge dine PDF’er? At dine annoncer kommer med? At dine PDF’er overholder de krav modtageren har? Enfocus Connect YOU er til dig – bygget på avanceret teknologi fra Enfocus og Adobe men sådan at du stort set bare skal vælge “udskriv” og så at det skal være til Connect YOU. Helt som var det en printer. Leveres med en række predefinerede profesionelle PDF-indstillinger. Pris: ca. 750,-.

Vil du teste Connect YOU eller vide mere? Grib fat i os!

Udskriv til PDF

Udskriv til PDF

Med Connect YOU kan du fra alle programmer producere perfekte PDF’er. YOU bruger samme PDF-motor som i Adobes programmer.

Kvalitetssikring

Kvalitetssikring

Indbygget PitStop kvalitetskontrol tester PDF’erne lokalt og retter fejl helt automatisk.

Automatisk forsendelse

Automatisk forsendelse

Connect YOU kan sende PDF’en automatisk via FTP, mail, HTTP eller til Switch - og med de rigtige metadata. En perfekt PDF automatisk leveret. Tid til kaffe.

Enfocus Connect ALL

sikrer perfekte PDF’er som overholder jeres krav

Enfocus Connect ALL gør det muligt for trykkerier, aviser og andre modtagere af PDF at hjælpe kunder med at overholde krav til både PDF og levering. Connect ALL “Connector” programmet vil lokalt ude hos brugeren producere PDF’en efter jeres krav, kontrollere og sende den ind til jer med metadata. Connect ALL sikrer at fejl rettes og stoppes der hvor de opstår – nemlig der hvor PDF’en skabes på kundens computer.

Enfocus Connect ALL er jeres sikkerhed for at alle filer I modtager er i overensstemmelse med jeres specifikationer og kan benyttes direkte i jeres workflow. I kan oprette et ubegrænset antal “Connectors”, og I kan frit levere dem til ​​jeres kunder. Alt relateret til produktion af PDF-filenr og kvalitetskontrol er baseret på jeres egne specifikationer, og PDF’erne kan kun leveres til jer. Connectors virker med både Windows og Mac OS X. Pris: ca. 27.000,- inkl. 1 års opgraderinger.

Connectors kan indstilles til at håndtere:

 • Et-klik PDF gennem Adobe Creative Suite eller udskrivningsindstillingen ved hjælp af Adobe Normalizer teknologi indbygget i Connectoren.
 • Automatisk PDF-korrektion og -forbedring baseret på Enfocus PitStop Action Lists.
 • PDF-kontrol baseret på Enfocus PitStop profiler.
 • Sikker og helt automatisk levering af PDF samt andre filtyper med FTP, HTTP , e-mail og direkte til .Enfocus Switch
 • Connectors kan eventuelt tilpasses i udseende så det er jeres logo etc. der anvendes.

Vil du teste Connect ALL eller vide mere? Grib fat i os!

Lokale partnere

Du kan købe Enfocus hos disse forhandlere med viden om grafisk produktion. Ellers kontakt os og hør om nærmeste forhandler.