Canto Cumulus X sætter alle de rigtige krydser

CumulusCanto har frigivet Cumulus X til brug. Det er 10’ende store udgave og efterfølger til verdens mest populære Digital Asset Management. Cumulus X er således noget helt særligt. Det har da også krævet en stor indsats fra Canto at nå denne milepæl.

Cumulus X lover at løse kaos med stadigt voksende mængder af digitalt indhold, herunder billeder, videoer, tekster og præsentationer.

Cumulus X Portals

Marketingafdelinger og ikke mindst de som har ansvaret for mærkevarer står med behovet for at dele materiale. Det skal være nemt, hurtigt og kunne håndtere at mange tusinde brugere kan få adgang til det materiale de ønsker uanset om det er billeder, video, PowerPoint, PDF eller andet.

Cumulus Portals er løsningen. Bygget til mærkevareportaler og til alle skærmstørrelser – fra Android og iPhone til iPad, bærbare og store skærme som kun grafikere har. Portals gør digital asset management responsivt. Det forenkler adgangen til digitalt materiale for partnere, butikker, freelancere og presse.

Integration med øvrige systemer

Cumulus X API’et løser gabet mellem materialer i Digital Asset Management systemet og der hvor filerne skal bruges. For at opnå det fulde udbytte af virksomhedens DAM, har mange bygget deres egne integrationer. Det har været dyrt, langsomt og ustabilt.

Nu er det blevet langt enklere at bygge en solid forbindelse mellem Digital Asset Management og content management systemer (web-CMS), projektledelse, marketing automatisering, ERP, e-handel og apps.

Cumulus X API’et løser spørgsmålet om tid, omkostninger og kompleksitet for at skabe disse integrationer. Baseret på REST web-services kan der bruges standardværktøjer. Udviklere som ønsker kursus i de nye værktøjer kan kontakte Attention Solutions.

Alle krydserne i Cumulus X

Listen over nye funktioner inkluderer desuden:

  • On-the-fly ændring af billeder størrelse og beskæring
  • Skabeloner til beskæring og ændring af billeder
  • Multi-side preview og zoom op til 4K-kvalitet
  • Indbygget SEO support
  • Branding, temaer som giver mulighed for nem tilpasning af design
  • Fleksible installationsmuligheder: cloud, lokalt og hybrid
  • Designet til nemme opgraderinger til fremtidige versioner af Cumulus
  • Kombiner flere kataloger ind i én central mærkeportal, bygget på HTML5 Bootstrap ™ -teknologi
  • HTML5 video support i webløsninger

Kom med

Som nævnt er Cumulus X nu tilgængelig. For brugere af Cumulus er skiftet nemt. Har man en opgraderingsaftale (og det har +95% af Cumulus brugerne) er det kun installationen man skal betale for. Dog koster Cumulus Portals ekstra, men der er en introduktionsrabat for de som allerede har en webløsning.