slider_Canto_Cumulus_bg 3

Med Cumulus kan I finde og dele alle typer af filer. Både internt og på web.

Overblik starter med Cumulus

Tivoli. Nationalmuseet. Ecco. DSB. Velux. Hummel. MAN Diesel. Kgl. Bibliotek.
Med over 300 Digital Asset Management løsninger har vi erfaringen.

Canto Cumulus er et netværksbaseret system til styring af digitale materialer. Et såkaldt digital asset management (DAM) system. Systemet er fleksibelt og kan tilpasses individuelle behov for virksomheder og institutioner.

Alt digitalt materiale kan samles og arkiveres centralt med Cumulus, som derefter giver medarbejdere, leverandører og kunder webadgang til udvalgt materiale. Der er ikke blot tale om en billedbank, men om en database til opbevaring af billeder, brochurer, præsentationer, flash-animationer og digitale videofilm.

Det er intet problem at filerne forefindes på forskellige lokationer. Cumulus ser på tværs af filservere og gør det hele søgbart på baggrund af emne, forfatter, kampagne, produkt eller enhver anden form for metadata, som du bestemmer. Fordi Cumulus kommer med en ægte database, er der plads til alle typer af metadata, og disse gemmes ikke i filerne. Så du kan trygt give ekstern adgang uden at følsomme informationer videregives.

Få mere at vide om Cumulus, prøv en webløsning og tal med os om mulighederne.

6 højdepunkter

Adgangsstyring

Adgangsstyring

Administrer distribution af brand aktiver for at sikre versionskontrol og overholdelse af virksomhedernes retningslinjer. Roller og tilladelser sikrer passende adgang og sporer ændringer i design. On-demand billedbehandling og redigering og vandmærker understøtter designprocessen yderligere.

Simpelthen den mest kraftfulde søgning

Simpelthen den mest kraftfulde søgning

Indtast søgeord, tags og sætninger til at finde hvilken som helst fil. Anvend XMP og IPTC data. Benyt kategoritræet som er det mest fantastiske Cumulus og noget intet andet DAM-system kommer i nærheden af. Endelig kan du søge efter hvor filerne har været anvendt. Cumulus kan spore relationer, så alle filer, der bruges i et bestemt layout eller offentliggørelse kan findes og ses nemt.

Platformvenlig – adgang fra hvor som helst

Platformvenlig – adgang fra hvor som helst

Få adgang til Cumulus fra en Windows PC, Mac, browser (også på Android) eller med Cumulus app’en til iOS. Installer Cumulus Server på Windows, Linux eller Mac OS X. Mix og match platforme, så I får præcis, hvad I har behov for.

Integrationer og API’er

Integrationer og API’er

Anvend materiale fra Cumulus direkte i Microsoft Office, Sharepoint, Sitecore, Umbraco, Drupal, samt andre CMS- og PIM-systemer. Funktionalitet som tagging og katalogisering kan tilføjes den software, du bruger hver dag. To API’er med REST og Java gør det muligt at bygge nye integrationer.

Smartere arbejdsgange

Smartere arbejdsgange

Automatiser korrektur og godkendelse ved hjælp af indbyggede værktøjer som også fungerer i en webbrowser. Synkroniser jeres filserver med Cumulus så nyt og opdateret indhold automatisk katalogiseres. Processer som forespørgsler, kategorisering og filhåndtering bliver rutine.

Nem administration

Nem administration

Opsæt og del brugernes opsætninger centralt. Det giver mindre support og mere sikkerhed end hvis opstillingen foregår lokalt.