Slide background

Marketingportal
Hurtig og skalerbar
Let at bruge

Elvis DAM

Digital Asset Management til virksomheder i vækst.
Ekstremt skalerbar. Nem at integrere. Lynhurtig.

Elvis er den moderne DAM-løsning som håndterer store mængder af filer og brugere. Styrkerne ligger i mulighederne for integration og ekstrem skalerbarhed. Inkluderet findes både web-løsning, tæt kobling med Adobes programmer og selvfølgelig med WoodWing Enterprise.

Hemmeligheden bag Elvis er at systemet ikke anvender en database men et lynhurtigt søgeindeks baseret på ElasticSearch. Elvis kan skalere så op til 60 servere kan dele opgaverne.

Hent Elvis-klienten til Windows eller Mac – og du kan teste nu!

6 højdepunkter

Ekstrem skalerbarhed

Ekstrem skalerbarhed

Elvis findes i tre udgaver med plads til 500.000, 5 mio. eller ubegrænset antal filer. I får en løsning som kan håndtere vækst uden at betale for mere end jeres behov.

Adobe integration

Adobe integration

Elvis har plugins til Adobe InDesign og virker med Photoshop, Premiere, Illustrator. Til alle kreative er Elvis helt oplagt.

Leje, eje eller SaaS

Leje, eje eller SaaS

Elvis er til alle typer af virksomheder og organisationer. Uanset om I ønsker at anvende jeres egne servere eller ej - og uanset om I foretrækker at betale ved køb eller ønsker at leje efter behov.

Webløsninger og API’er

Webløsninger og API’er

De to største udgaver af Elvis leveres med en række webløsninger og to API’er til brug for integration med andre systemer.

Automatiske nøgleord

Automatiske nøgleord

Elvis kan analysere mange typer af tekster og automatisk tildele nøgleord. Det sparer tid og sikrer ensartethed. Teknisk anvendes Open Calais fra Reuters.

Ingen database eller filserver

Ingen database eller filserver

Elvis er designet af folk som kender DAM. De vidste hvad der skulle tænkes om for at skabe et system som er brugervenligt og skalerbart. Derfor er Elvis ikke bundet af databaser og normale filservere.

Mange filer? Du har svaret på millisekunder

Har I mange brugere og mange filer – eller bare ikke tålmodighed til at vente? Elvis er bygget til at håndtere millioner af filer – hver dag. Det er perfekt til aviser som får og håndterer store mængder data, men det er også lige netop det som skal til hvis man er en internationalt orienteret virksomhed med mange brugere.

Søgemotoren er bygget til at skalere (den er bygget med Lucene Elasticsearch). Det samme er arkitekturen som er bygget til distribueret at levere optimal hastighed. Hele vejen fra import til billedkonvertering er Elvis bygget til skalerbarhed. Elvis anvender kompakte previews og thumbnails som er skabt og ligger klar. Det gælder også på video hvor Elvis opretter udgaver i lav kvalitet. Når søgningerne er hurtige og resultaterne kan vises hurtigt,  er det et fundament som tillader at gøre søgningerne mere avancerede, begrænse adgang dynamisk, tilbyde filtrering og åbne for flere brugere.

Elvis – fra 2.000,- pr. måned

Server + 3 brugere inkl. opgraderinger

Webportaler, CMS-integrationer og workflow

Elvis findes i udgaver som inkluderer en webportal samt web-værktøjer til godkendelse og upload . I kan anvende jeres eksisterende CMS og integrere. Kernen i alle typer integration er et API som giver programmører dyb adgang til Elvis. API’et findes i 2 varianter – REST og SOAP, som tillader alle andre at tilgå funktionerne.

Uanset om brugerne anvender webportalen, klienten eller integration via API så samler Elvis data om hvad der søges på og hentes.

Web? Tjek! Alt andet? Tjek!

Web er vigtigt, men kommunikation skal køre på alle platforme. Apps, print, Facebook, Twitter, nyhedsbreve, YouTube – og brandingen skal holde den røde tråd og være koordineret. For at skabe en fælles platform og sikre ensartet branding på tværs af alt – og for at samle trådene bagefter, så er det afgørende at tænke længere end web. Det gør man ved at kombinere Elvis med WoodWing Enterprise.

Vi har erfaringen fra to af landets største banker, FMCG-virksomheder som Royal Greenland, internationale produktionsvirksomheder med 2-cifret milliardomsætning og udgivere af magasiner og aviser.

Elvis DAM kan direkte optræde som et faneblad inde i WoodWing Enterprise. Det giver en samlet grænseflade for planlægning, produktion, korrekturer, oversættelser og selvfølgelig digital asset management.

Teknisk set

Elvis er bygget over en server, flere processing servers og forskellige typer af klienter.

Serveren er kernen i systemet. Den håndterer lagring, versionering og adgangskontrol. Serveren har minimalt med andre opgaver.

Elvis DAM indekserer tekstbaseret materiale som XML, HTML, PDF, Microsoft Word og metadata fra filer – uanset type. Integrationen med Reuters OpenCalais analyserer automatisk engelsksprogede tekster og tilføjer automatisk metadata.

Import af nyt materiale er normalt det som lægger DAM-systemer ned. Ikke her. Video, billeder, Office-dokumenter, XML, HTML, PDF osv. – Elvis er klar til at tage imod det hele. Under importen oprettes billeder i høj opløsning og udtrækker en lang række data. For at håndtere import kan opgaven flyttes fra hovedserveren og ud på flere maskiner og CPU-kerner. Funktionen er ekstremt optimeret og kræver Linux eller Mac OS X. Under sidstnævnte kan 1 maskine importeres 50.000 filer pr. time. Der er andre systemer som vil være dage om det samme.