Slide background

Workflow og automatisering
af grafisk produktion

Enfocus Switch

Sæt filhåndtering på skinner. Brug Switch til at modtage filer, kontrollere, kopiere, uploade, og omdøbe. Det er bare starten. Med Switch kan du standardisere kvaliteten og fokusere på det som virkelig tæller.

Enfocus Switch

Switch automatiserer håndtering af filer. Det sparer tid, sikrer hurtig behandling og at det altid gøres som aftalt.

Med Switch kobles forskellige systemer sammen. Det gælder programmer fra Adobe, Microsoft, WoodWing og mange andre producenter af software. I kan frit vælge de værktøjer som bedst opfylder jeres behov uden at være låst til en leverandør til alt. Switch binder jeres arbejdsprocesser sammen på tværs af platforme og software.

Opbygningen i moduler sikrer at I kun betaler for de funktioner I har behov for, og at Switch kan udvides til kommende behov. Blandt modulerne er øget skalerbarhed, scripting, databasekobling og metadata.

Byg din egen Switch

Switch er opbygget i moduler. Start med Core Engine og byg videre efter behov.
Alle priser er inkl. 1 års opgraderingsaftale!

Core Engine

Core Engine

Grundmodulet. Sikrer at du kan starte fra 16.500,- og bare bygge videre. Modtag filer via mapper og ftp, Omdøb, sorter, arkiver og følg dem. Split og saml PDF’er.

Configurator

Configurator

Integration med programmer fra Adobe, Microsoft, WoodWing og mange andre (og selvfølgelig PitStop Server). Når du vil mere end modtage og flytte filer. Det mest populære modul. Pris ca. 13.100,-.

Metadata

Metadata

Anvend oplysninger i filerne som del af workflowet. XML, JDF og XMP-data kan anvendes. Pris ca. 19.500,-. Ofte kombineres dette modul med scripting-modulet, hvilket åbner nye muligheder.

Scripting

Scripting

Scripting i Javascript, VB Script og AppleScript. Gør det muligt at ændre workflowet og drible rundt med filerne på måder du sætter grænserne for. Pris ca. 19.500,-.

Web Services

Web Services

Virker som Switch Client i en browser men desuden kan du bygge videre i PHP og interagere med Switch. Gør det muligt at koble selv økonomisystemer og OCR på workflowet. Pris ca. 30.000,-.

Database

Database

Træk på databaser via ODBC. Anvend oplysninger og skriv tilbage. Ofte kombineret med modulet til metadata. Pris ca. 19.500,-.

Switch – byg workflow trin for trin

Switch er åben og klar til integration – selv med software der konkurrerer med Enfocus. Du kan kombinere de ting I allerede har, starte med at automatisere fra et hjørne, tilføje moduler og vokse videre (eller bare glæde sig over det du har automatiseret).

Lokale partnere

Du kan købe Enfocus hos disse forhandlere med viden om grafisk produktion. Ellers kontakt os og hør om nærmeste forhandler.

Prøv Switch! Virker med både Mac og Windows. Vi anbefaler dog at du får en gennemgang. F.eks. har vi mange gratis workflows som du kan bygge videre på. Det er nemmere end at starte med et blankt flow.