WoodWing Enterprise 10 og Content Station 10 klar til indsats

WoodWing Enterprise 10WoodWing har de seneste år arbejdet på Enterprise 10. Bygget til en virkelighed hvor datterselskaber, freelancere og outsourcing er en naturlig del af billedet. Til at fungere med HTML5 og tablets uden behov Adobe Flash og Air. Til indholdsproduktion for alle platforme – og fra alle platforme.

Klar til Cloud

Enterprise 10 bryder ny grund i forhold til kommunikation. Tidligere udgaver krævede stort set at brugerne var på samme lokale netværk som serveren. Med den nye udgave kræves ikke længere UDP multicast og dyrere ombygninger af netværk. Det er noget IT-afdelingerne vil sætte pris på.

Nu kan man langt nemmere opdele brugere og server. Enterprise 10 serveren kan uden problemer lægges i cloud hos f.eks. Amazon eller gøres virtuel. Brugerne kan være interne men også datterselskaber, freelancere, hjemmearbejdspladser og mobile brugere er dækket fuldt ud.

ContentStation 10 bedst med Enterprise 10

Den anden afgørende nyhed er Content Station 10. Den nye Content Station kræver hverken Adobe Flash eller Air. Derfor er den langt hurtigere, smukkere og kører fantastisk på alle platforme. Brugere med iPad, Android og Linux er nu også velkomne som brugere af Content Station.

Udviklingen af Content Station 10 går hurtigt og resten af 2016 forventes opdateringer 2 gange om måneden! Heldigvis kan Content Station opdateres uden at det påvirker resten af systemet.

Endnu er det muligt at anvende Content Station 10 med Enterprise 9.4 eller nyere, men det anbefales at opgradere til Enteprise 10. Den er bygget til det og behøver ingen tilføjelser eller ændringer.

Vi er klar til Enterprise 10

Attention Solutions har været betatester og hjulpet WoodWing med flere funktioner. Derfor har det været muligt for os at få de første installationer kørende med Enterprise 10 allerede inden den endelige udgave. Vi er således klar til også at få jer over på Enterprise 10.

Selve licensen er inkluderet i lejeaftaler og abonnementer på opdateringer.

WoodWing har flere oplysninger om Content Station 10. Se afsnit om “New features”.